Handelsbetingelser

Varianter

Nedenfor finder du handelsbetingelser og information for MANIA Copenhagens webshop for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

I fald du er i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på  kontakt@maniacopenhagen.dk.

1. KØB HOS MANIACOPENHAGEN.DK

Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra MANIA Copenhagen.
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos grossister.
MANIA Copenhagen opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

2. PRISER, SALG OG KONTRAKTER

Alle priser er DKK og er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Alle kontrakter indgås på dansk.
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

3. AFBESTILLING

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail kontakt@maniacopenhagen.dk med emnet “Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske samme dag, som bestillingen er foretaget.

4. ORDREBEKRÆFTELSE OG BETALING

Følgende betalingskort kan anvendes på maniacopenhagen.dk:

  • Dankort
  • VisaDankort
  • eDankort
  • Visa Election
  • MasterCard
  • Maestro
I særlige tilfælde er det også muligt at lave en særaftale vedr. betaling ved bankoverførsel. Kontakt os venligst per mail.
Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet af MANIA Copenhagen (Mania ApS, CVR 38713604) og formidles via PBS (Pengeinstitutternes BetalingsService). Din betaling bliver først trukket, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du godkendte ved købet. Vi benytter krypteringsteknologien SSL (Secure Socket Layer) for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos MANIA Copenhagen. Betalingskortoplysninger kan ikke læses af medarbejderne. Vi skal bruge dit navn, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer for at kunne udføre din ordre. Denne information behandler vi fortroligt.

5. FRAGT OG LEVERING

Vi sender med GLS og Post Danmark.
Leveringstiden er 2-7 dage i Danmark. Der pålægges fragt på køb under 500 kr. mens køb på 500 kr. og derover leveres uden omkostninger. Er der tale om en hasteleverance, kontakt os da venligst per mail. Opstår der forsinkelser hos GLS og Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. MANIA Copenhagen kan ikke drages til ansvar for dette.
Ønsker du varer leveret udenfor Danmark, kontakt os venligst per mail.

BEMÆRK! Uafhentede varer pålægges et gebyr på 50kr.

6. FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

Fortryder du dit køb giver MANIA Copenhagen fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden. Varer der returneres skal ledsages af navn, adresse og ordrenummer og leveres uden omkostninger for MANIA Copenhagen.

Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af virksomheden. Returvaren skal levers til døren og ikke i pakkeshop eller på posthus, Du kan købe en returlabel til print i menuen for oven.

Det er kundens ansvar at pakken leveres hos MANIA Copenhagen.

Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 10 dage. Du kan også bytte til anden vare ved at sende varen retur vedlagt seddel med, hvad du ønsker i stedet.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen og fortrydelsesretten bortfalder derfor.

Varer der returneres udover de 14 dages returret afvises.

7. REKLAMATIONSRET

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Der er IKKE reklamationsret på fejl eller mangler opstået EFTER varen har været i brug – ifølge købeloven.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. MANIA Copenhagen kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af virksomheden måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles MANIA Copenhagen inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget.

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til MANIA Copenhagen, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på 200 kr. pr halve time. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. MANIA Copenhagen forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

Alle produkter, der returneres til MANIA Copenhagen skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. Virksomheden anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til virksomheden. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

8. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en en hustand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. Virksomheden forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

9. PRIVATPOLITIK

For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

  • Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.
  • Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

10. ANSVARSFRASKRIVELSE

Mania Copenhagen garanterer ikke, at alle varer, der indgår i Mania Copenhagen webshop, er på lager på tidspunktet for din ordre afgivelse.
I det uheldige tilfælde af, at en vare ikke er tilgængelig, vil Mania Copenhagen kontakte dig snarest via telefon eller via e-mail.
Den væsentligste årsag til denne mulige unøjagtighed, er at den fysiske butik deler lager med vores webshop.
Mania Copenhagen kan ikke love, at indholdet af hjemmesiden er fri for unøjagtigheder eller typografiske fejl på alle tidspunkter.

Mania Copenhagen kan til enhver tid ændre indholdet på hjemmesiden, og vi kan ikke garantere, at alle oplysninger er up-to-date.
Selv om Mania Copenhagen tilstræber at vise korrekte tekster, billeder og priser på sitet og i webbutikken, kan der opstå fejl.
På grund af farveindstillingerne på din computer, kan farverne på de produkter, der vises på billederne i Mania Copenhagen’s webshop afvige fra de faktiske farver. Mania Copenhagen kan ikke holdes ansvarlig for en sådan uoverensstemmelse.