Velkommen

Nature sko Anna White Leather

1.200,-

Status: På lager

* Skal udfyldes

Antal:

Nature sko i hvid læder med lufthuller som giver skoen det helt rigtige retrolook...ny forbedret kvalitet med skind ude og inde..endnu mere åndbar og behagelig...
Helt ny kollektion hvor str er stor i størrelsenVores sko er designet til at gøre fødder glade. Modsat andre sko er der faktisk plads til fødderne i Nature sko. Desuden er de super lette og åndbare, hvilket gør at du kan have dem på hele tiden.

Ved at vælge navnet Nature, føler vi os også ansvarlige overfor at reducere det fodspor, vi efterlader os på jorden. Vores sål er lavet af genbrugsmaterialer og snørebånd er lavet af gamle plastikflasker.

Nature er etableret i Danmark og designet efter danske standarder, som står for enkelt design og funktionalitet.

Detaljer

Nature sko i hvid læder med lufthuller som giver skoen det helt rigtige retrolook...ny forbedret kvalitet med skind ude og inde..endnu mere åndbar og behagelig... Helt ny kollektion hvor str er stor i størrelsen Vores sko er designet til at gøre fødder glade. Modsat andre sko er der faktisk plads til fødderne i Nature sko. Desuden er de super lette og åndbare, hvilket gør at du kan have dem på hele tiden. Ved at vælge navnet Nature, føler vi os også ansvarlige overfor at reducere det fodspor, vi efterlader os på jorden. Vores sål er lavet af genbrugsmaterialer og snørebånd er lavet af gamle plastikflasker. Nature er etableret i Danmark og designet efter danske standarder, som står for enkelt design og funktionalitet.

Yderligere information

Farve Som på billedet
Mærke MANIA Copenhagen