Velkommen

Udsalg
Nature sko Black suede

Nature sko Black suede

1.000,-

750,-

Status: På lager

* Skal udfyldes

Antal:

Nature sko i ruskind i klassisk sort med sort sål...ny forbedret kvalitet med skind ude og inde..endnu mere åndbar og behagelig...
størrelsen er helt normal (er blevet forbedret )Vores sko er designet til at gøre fødder glade. Modsat andre sko er der faktisk plads til fødderne i Nature sko. Desuden er de super lette og åndbare, hvilket gør at du kan have dem på hele tiden.

Ved at vælge navnet Nature, føler vi os også ansvarlige overfor at reducere det fodspor, vi efterlader os på jorden. Vores sål er lavet af genbrugsmaterialer og snørebånd er lavet af gamle plastikflasker.

Nature er etableret i Danmark og designet efter danske standarder, som står for enkelt design og funktionalitet.

Detaljer

Nature sko i ruskind i klassisk sort med sort sål...ny forbedret kvalitet med skind ude og inde..endnu mere åndbar og behagelig... størrelsen er helt normal (er blevet forbedret ) Vores sko er designet til at gøre fødder glade. Modsat andre sko er der faktisk plads til fødderne i Nature sko. Desuden er de super lette og åndbare, hvilket gør at du kan have dem på hele tiden. Ved at vælge navnet Nature, føler vi os også ansvarlige overfor at reducere det fodspor, vi efterlader os på jorden. Vores sål er lavet af genbrugsmaterialer og snørebånd er lavet af gamle plastikflasker. Nature er etableret i Danmark og designet efter danske standarder, som står for enkelt design og funktionalitet.

Yderligere information

Farve Sort
Mærke Nature