Velkommen

Udsalg
Nature Emma Toffee Suede Boot

Nature Emma Toffee Suede Boot

1.200,-

600,-

Status: Ikke på lager

Nature har lavet en skøn støvle som dine fødder vil elske...
Ruskind i farven Toffee med hvid genbrugsgummi..
skind/ruskind indvendigt..
størrelsen er normal/rummelig

Produceret i Europa..

Vores sko er designet til at gøre fødder glade. Modsat andre sko er der faktisk plads til fødderne i Nature sko. Desuden er de super lette og åndbare, hvilket gør at du kan have dem på hele tiden.

Ved at vælge navnet Nature, føler vi os også ansvarlige overfor at reducere det fodspor, vi efterlader os på jorden. Vores sål er lavet af genbrugsmaterialer og snørebånd er lavet af gamle plastikflasker.

Nature er etableret i Danmark og designet efter danske standarder, som står for enkelt design og funktionalitet.

Detaljer

Nature har lavet en skøn støvle som dine fødder vil elske... Ruskind i farven Toffee med hvid genbrugsgummi.. skind/ruskind indvendigt.. størrelsen er normal/rummelig Produceret i Europa.. Vores sko er designet til at gøre fødder glade. Modsat andre sko er der faktisk plads til fødderne i Nature sko. Desuden er de super lette og åndbare, hvilket gør at du kan have dem på hele tiden. Ved at vælge navnet Nature, føler vi os også ansvarlige overfor at reducere det fodspor, vi efterlader os på jorden. Vores sål er lavet af genbrugsmaterialer og snørebånd er lavet af gamle plastikflasker. Nature er etableret i Danmark og designet efter danske standarder, som står for enkelt design og funktionalitet.

Yderligere information

Farve Brun
Mærke Nature